Ondernemerscafé Collectief Roosendaal

Zomerse ontmoetingen met ondernemers binnenstad

Een avond vol ontmoetingen, goede gesprekken en heerlijke hapjes en drankjes, dat is het Ondernemerscafé van Collectief Roosendaal op 6 juni. Voor herhaling vatbaar!

Op woensdag 6 juni organiseerde Collectief Roosendaal het Ondernemerscafé. Circa 25 ondernemers bezochten het café dat dit keer in de tuin van Los Latinos in de Raadhuisstraat plaatsvond.

Ontmoeten en proosten op successen

"Doel van deze avond is met elkaar bij te praten, successen te vierenmaar ook de samenwerking op te zoeken", zo stellen bestuursleden Ellen Arts en Pluis van den Bemd. Dit eerste Ondernemerscafé werd door ondernemers positief ontvangen. “Het is goed om elkaar te spreken, zo leer je elkaar beter kennen en weet je wat er speelt bij andere ondernemers in de binnenstad”.

Nieuw initiatief

"Onze ambitie is om jaarlijks twee Ondernemerscafé’s te organiseren. Dit keer was het nog nieuw maar een volgende keer hopen we nog meer ondernemers hier te treffen. De data voor het Ondernemerscafé en de Ondernemersavond worden bekend gemaakt op Chainels. De avonden zijn gratis na aanmelding."

We willen Los Latinos bedanken voor de gastvrijheid en de heerlijke hapjes en drankjes.