Het laatste nieuws

Samen gaan we voor een bruisende binnenstad. Collectief Roosendaal organiseert tal van evenementen en ondernemersavonden om hier invulling aan te geven. Lees het nieuws en blijf op de hoogte.

 • Ondernemersavond over de toekomst van het winkelen

  Op donderdagavond 11 april organiseerde Collectief Roosendaal een ondernemersavond over de toekomst van het winkelen. Circa 25 leden waren hierbij aanwezig. Optiek Van Wely stelde voor deze avond de winkel op de Nieuwe Markt beschikbaar. Een inspirerende en unieke locatie waar gastvrijheid en beleving doorvertaald zijn in de gehele inrichting en klantbenadering. En dat is waar het bij winkelen om gaat, het onderscheidend vermogen. De bijeenkomst werd geleid door Koen Oosterwaal van de Retail Academie. 

 • Staatssecretaris Mona Keijzer prijst Roospas tijdens bezoek aan binnenstad

  De Retailagenda organiseerde op maandag 11 maart in Roosendaal het Retailagenda Innovatie Festival waarbij Staatsscretaris Mona Keijzer (CDA) de binnenstad bezocht. Zij was tijdens haar werkbezoek zeer te spreken over de manier waarop de gemeente, de ondernemers, de bewoners en de vastgoedeigenaren samenwerken. Met name over de implementatie van de Roospas sprak ze vol lof.

 • Een veilige binnenstad creëren we samen!

  Als eigenaar van een winkel of horecazaak wil je een veilige omgeving voor je klanten en je medewerkers. Maar hoe kun je hier zelf invloed op uitoefenen? Op donderdagavond 25 oktober organiseerde Collectief Roosendaal een ondernemersavond in het politiebureau waarin dit thema centraal stond.

 • ROOS24, het spaarprogramma van de binnenstad

  Roosendaal gaat voor een bruisende binnenstad waar het leuk shoppen, verblijven en wonen is. De winkels en horeca in de binnenstad maken daarbij het verschil. ROOS24 is een nieuw spaarprogramma dat op 1 september is gelanceerd.

 • Aftrap ondernemersavonden

  Binnenstadsvereniging Collectief Roosendaal organiseert dit jaar drie ondernemersavonden voor ondernemers uit de binnenstad.  Op dinsdag 20 maart 2018 was de aftrap met circa 30 ondernemers bij Anno 1810. Het binden, boeien en verleiden van klanten stond deze avond centraal. 

 • Hoe gastvrij ben jij?

  Hoe gastvrij ben jij en wat kun je doen om klanten een positief gevoel te geven in jouw winkel of horecazaak? Deze vraag stond centraal tijdens de ondernemersavond van binnenstadsvereniging Collectief Roosendaal op donderdag 17 mei 2018 bij de HEMA in Roosendaal.