Het laatste nieuws

Samen gaan we voor een bruisende binnenstad. Collectief Roosendaal organiseert tal van evenementen en ondernemersavonden om hier invulling aan te geven. Lees het nieuws en blijf op de hoogte.

 • ALV 20 november: Terugblik 2018 en plannen 2019

  Op dinsdag 20 november 2018 was de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Collectief Roosendaal. Een ALV waarin de leden werden bijgepraat wordt over de plannen van de binnenstadsvereniging voor het komend jaar. Maar ook een moment om even terug te blikken op de activiteiten van 2018. Tijdens het ALV werden tevens de begrotingen van Collectief Roosendaal en Stichting Promotiestad Roosendaal toegelicht door binnenstadsmanager Olav Posthumus en goedgekeurd door de aanwezige leden.

 • Meedenken als bestuurslid van Collectief Roosendaal

  Heb je een winkel of horecazaak in de binnenstad van Roosendaal en wil je in het bestuur van Collectief Roosendaal meedenken over de ontwikkelingen, inrichting en activiteiten in de binnenstad? Dan komen we graag met jou in contact.

 • Een veilige binnenstad creëren we samen!

  Als eigenaar van een winkel of horecazaak wil je een veilige omgeving voor je klanten en je medewerkers. Maar hoe kun je hier zelf invloed op uitoefenen? Op donderdagavond 25 oktober organiseerde Collectief Roosendaal een ondernemersavond in het politiebureau waarin dit thema centraal stond.

 • ROOS24, het spaarprogramma van de binnenstad

  Roosendaal gaat voor een bruisende binnenstad waar het leuk shoppen, verblijven en wonen is. De winkels en horeca in de binnenstad maken daarbij het verschil. ROOS24 is een nieuw spaarprogramma dat op 1 september is gelanceerd.