Het laatste nieuws

Samen gaan we voor een bruisende binnenstad. Collectief Roosendaal organiseert tal van evenementen en ondernemersavonden om hier invulling aan te geven. Lees het nieuws en blijf op de hoogte.

  • Maak kennis met bestuurslid Ellen Arts

    Ellen Arts is met haar winkel Ellen Juwelier sinds 1997 gevestigd in winkelcentrum Roselaar. Al 23 jaar is zij betrokken bij de ondernemersvereniging van Winkelcentrum Roselaar, waarvan 10 jaar als voorzitter. In 2005 werd zij door Sjoerd Verbraak gevraagd om het bestuur van Collectief Roosendaal te versterken. Ellen heeft geen moment getwijfeld. Zij vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan de ontwikkeling en samenwerking in de binnenstad. 

  • In de loop van de jaren is Roosendaal, mijn stad geworden

    Dit jaar viert Roeland van de Velde zijn 35-jarige jubileum bij HEMA. In die periode is er veel veranderd in de Roosendaalse binnenstad. In dit artikel blikt hij terug op een bewogen tijd waarin Roosendaal steeds meer zijn stad is geworden en hij als voorzitter van Collectief Roosendaal betrokken is bij de ontwikkelingen en ondernemers een stem geeft.