Staatssecretaris Mona Keijzer prijst Roospas tijdens bezoek aan binnenstad

De Retailagenda organiseerde op maandag 11 maart in Roosendaal het Retailagenda Innovatie Festival waarbij Staatsscretaris Mona Keijzer (CDA) de binnenstad bezocht. Zij was tijdens haar werkbezoek zeer te spreken over de manier waarop de gemeente, de ondernemers, de bewoners en de vastgoedeigenaren samenwerken. Met name over de implementatie van de Roospas sprak ze vol lof.

Bij circa 60 winkels en horecazaken kunnen bezoekers aan de binnenstad met hun Roospas sparen voor cadeaus of korting op parkeren. Bovendien maken ze maandelijks kans op prijzen. Meer dan 10.000 mensen hebben inmiddels een Roospas op zak. Het bereik op het online platform en de social media kanalen is vele malen groter. Deelname aan ROOS24 biedt ondernemers in de binnenstad de mogelijkheid om hun unieke winkel of horecazaak onder de aandacht te brengen van een breed publiek. En met de Roospas creëer je binding met jouw klant en vergroten we samen de aantrekkingskracht van de binnenstad.

ROOS24

ROOS24 is een initiatief van de samenwerkende partijen in de binnenstad waaronder de gemeente, ondernemers, Collectief Roosendaal en vastgoedeigenaren met ondersteuning vanuit de provincie Noord-Brabant. Vanuit de Smart City Roosendaal B.V. geven zij gezamenlijk invulling aan het programma. 

Tijdens het Retail Innovatie Festival kwam wethouder Cees Lok aan het woord. Namens de ondernemers gaven Roeland van de Velde, voorzitter van Collectief Roosendaal en operationeel manager van Hema en Diederik van der Heijden van Optiek van Wely een toelichting over de Roospas en deelden hun ervaringen. Staatsscretaris Mona Keijzer ging ook op bezoek bij Martine en Mieke van Dommele van Rubia.

Is jouw winkel of horecazaak al aangesloten?

Kijk voor meer informatie over ROOS24 op de website of stuur een email naar support@roos24.nl. 

Lees het artikel in BN De stem