Al meer dan 50 winkels en horecazaken aangesloten

ROOS24, het spaarprogramma van de binnenstad

Roosendaal gaat voor een bruisende binnenstad waar het leuk shoppen, verblijven en wonen is. De winkels en horeca in de binnenstad maken daarbij het verschil. ROOS24 is een nieuw spaarprogramma dat op 1 september is gelanceerd.

Met ROOS24 willen winkels en horeca het consumenten extra aantrekkelijk om de binnenstad te bezoeken. Daarmee vergroot ROOS24 de binding met de stad. Collectief Roosendaal is mede initiatiefnemer van dit unieke spaarprogramma.

Van en voor de Roosendalers

ROOS24 is het spaarprogramma waarbij winkeliers in de binnenstad van Roosendaal zich onderscheiden en iets extra’s bieden aan het winkelend publiek. ROOS24 bestaat uit:

  • De Roospas
  • Een online platform
  • Een shopping guide en winkelkrant

Met de Roospas krijgt de consument bij elke aankoop punten waarmee zij sparen voor mooie cadeaus of korting op parkeren. Bovendien maken zij maandelijks kans op aantrekkelijke prijzen.

Deelnemers

Op 1 september waren er meer dan 50 winkels en horecazaken waar je met een Roospas kunt sparen. Dit aantal is daarna toegenomen mede ook omdat ondernemers zien dat de Roospas werkt. Consumenten vragen er in de winkel naar. De winkels en horecazeken die deelnemen herken je aan een sticker van ROOS24 op de winkelruit.

Campagne

ROOS24 is een initiatief van de gemeente Roosendaal, vastgoedeigenaren, parkeerbeheer en ondernemers en wordt ondersteund door de provincie Noord-Brabant.  Deze samenwerking is uniek en zie je nergens anders in Nederland.

Deelname

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om deel te nemen aan ROOS24. Stuur dan een e-mail naar info@binnenstadroosendaal.nl

Kijk voor meer informatie op: www.ROOS24.nl

Heb je een vraag?

Olav Posthumus