Persoonlijke videoboodschap in Coronatijd

Collectief Roosendaal behartigt sinds 2011 de belangen van ondernemers in de binnenstad van Roosendaal. Meer dan 200 ondernemers zijn lid van de binnenstadsvereniging. Met deze videoboodschap informeert Collectief Roosendaal haar leden in deze bijzondere Coronatijd.

Deze tijd vraagt veel van de creativiteit en flexibiliteit van alle ondernemers. Hoe gaat het in de binnenstad, wat zijn belangrijke ontwikkelingen en welke plannen worden in 2020 gerealiseerd? Aan het woord komen verschillende vertegenwoordigers uit de binnenstad die hun visie hierover delen.

Roeland van de Velde, voorzitter Collectief Roosendaal

In dit videofragment geeft Roeland van de Velde, voorzitter van Collectief Roosendaal, een toelichting. Wat betekent de Coronacrisis voor ondernemers in de binnenstad en op welke wijze ondersteunt Collectief Roosendaal ondernemers in deze moeilijke tijd?

Cees Lok, wethouder gemeente Roosendaal

Wat is de impact van Corona op de economie en welke regelingen zijn er om ondernemers in deze moeilijke tijd te ondersteunen? Hoe zorgen we samen dat we weer veilig kunnen winkelen en dat de binnenstad aantrekkelijk is voor bezoekers? Wethouder Cees Lok komt hier in dit  videofragment over aan het woord.

Ad Dekkers en Saskia Nieuwesteeg, binnenstadsdirectie

Sinds 1 april zijn Ad Dekkers en Saskia Nieuwesteeg door het binnenstadsbestuur aangesteld als nieuwe binnenstadsdirectie in Roosendaal. Wat zijn belangrijke speerpunten voor de nieuwe binnenstadsdirectie en op welke wijze gaan ze daar vorm aan geven?

Sandra Versteegen, directeur Bureau Citymarketing 

IWat zijn de belangrijkste doelstellingen van Bureau Citymarketing en op welke wijze wordt daar invulling aan gegeven? Op welke wijze werkt Bureau Citymarketing samen met de binnenstad en wat is het belang voor ondernemers? Bekijk de toelichting van Sandra Versteegen, directeur van Bureau Citymarketing.

Raymond Smulders, directeur Ibizz

Sinds 1 januari geeft Ibizz invulling aan de promotie van de Roosendaalse binnenstad. Wat zijn belangrijke succesfactoren voor de promotie van winkelgebieden en wat is jullie ervaring op dit gebied? Wat heeft Corona betekent voor de promotie en waar ligt het accent het komend jaar? Aan het woord Raymond Smulders, directeur van het bureau Ibizz.