Bloemen en vlaggen kleuren de binnenstad

Verschillende partijen hebben de handen ineen geslagen en geïnvesteerd in de aankleding van de Roosendaalse binnenstad, in de vorm van bloemen en vlaggen. Zo zorgen zij samen voor een binnenstad die er aantrekkelijk uit ziet en waar je je als bezoeker, juist ook in deze tijd, welkom voelt.

Hanging baskets

Vanaf woensdag 29 april a.s. worden ongeveer 230 ‘hanging baskets’ geplaatst in de diverse beschikbare en geschikte lantaarnpalen in de binnenstad. De gemeente Roosendaal plaatst daarnaast ook nog bloempiramides. Dit citydressing-project wordt ook dit jaar weer bekostigd vanuit het in 2012 opgerichte collectieve ondernemersfonds van en voor de Roosendaalse binnenstad. 

Nieuwe vlaggen

Daarnaast zijn vorige week de nieuwe vlaggen opgehangen in de vlaggenmasten die begin dit jaar zijn geplaatst. Deze vlaggen zijn ontworpen door Roosendaal Citymarketing en gezamenlijk met de gemeente Roosendaal, Collectief Roosendaal en haar ondernemersfonds en Bureau Binnenstad gerealiseerd.  

Op de Nieuwe Markt en de Molenstraat zijn de nieuwe vlaggen al te bewonderen. Op de overige locaties zoals het station, het Mill Hillplein, de fietsenstalling van Winkelcentrum Roselaar en bij het gemeentehuis hangen vanuit de gemeente tijdelijk vlaggen met diverse uitingen rond het coronavirus.