Collectief Roosendaal

de Roosendaalse Binnenstadsvereniging

De Roosendaalse binnenstad heeft veel te bieden. In het winkelhart van de stad zijn vele mooie speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en unieke winkels. Daar zijn we trots op en dit willen we zichtbaar maken aan bewoners en bezoekers. Collectief Roosendaal is dé vereniging voor alle ondernemers in de binnenstad van Roosendaal. Samen gaan we voor een bruisend Roosendaal. Word ook lid en laat je stem horen!

onze aandachtsgebieden

Onze richtpunten

Collectief Roosendaal richt zich op vier aandachtsgebieden.

Altijd op de hoogte

Het laatste nieuws

Lees hier het allerlaatste nieuws van Collectief Roosendaal
  • Maak kennis met bestuurslid Rolf Timmers

    Rolf Timmers is een échte kaaiman. Hij is op de Kade in Roosendaal geboren en getogen. Naast ondernemen ziet hij het als een plicht en maatschappelijke verantwoordelijkheid om iets terug te doen voor zijn stad. Als voorzitter van Kaaike Boven, penningmeester van Stichting Volksronde Roosendaal en penningmeester van binnenstadsvereniging Collectief Roosendaal geeft hij daar invulling aan. “Ondernemen is niet alleen maar geld verdienen en zorgen dat jouw bedrijf goed loopt. Het is meer dan dat. Samen zorgen we voor een aantrekkelijke binnenstad”.

  • Maak kennis met bestuurslid Pluis van den Bemd

    Sinds 1851 is Bakkerij van den Bemd gevestigd op de Bloemenmarkt en is daarmee niet meer weg te denken uit Roosendaal. Al vijf generaties lang kunnen Roosendalers hier dagelijks terecht voor vers ambachtelijk brood en banket. Het is een echt familiebedrijf, met Guust en Pluis van den Bemd als huidige eigenaren. Pluis van den Bemd is sinds 2018 bestuurslid bij Collectief Roosendaal. Ze vindt het belangrijk om hiermee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de binnenstad.

word nu lid

Word nu lid van onze vereniging

  • Zeggenschap over belangrijke beslissingen
  • Op de hoogte van wat er in Roosendaal speelt
  • Meedoen aan leuke, regionale evenementen